Προσφορά!

ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

42,00  37,00 

Το σφραγιστικό διαρροών a/c αυτοκινήτων σταματάει μικρές διαρροές σε εξατμιστές-σερπαντίνα-εβαπορέτα ψυγείο-συμπυκνωτές, φλάντζες και εύκαμπτους σωλήνες.

Iδανικό για περιπτώσεις που το ψυκτικό υγρό χάνεται μετά από 25-35 ημέρες και η διαρροή δεν ανιχνεύεται από τον σταθμό πλήρωσης  η από τον υπέρυθρο φωτισμό ύστερα από την χρήση του φωσφορίζον υγρού από το συνεργείο που είστε.

Περιγραφή

ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . Αν έχετε διαρροή ψυκτικού υγρού r134a στο αυτοκινήτο σας τότε έχουμε την λύση

Το σφραγιστικό διαρροών a/c αυτοκινήτων σταματάει μικρές διαρροές σε εξατμιστές-σερπαντίνα-εβαπορέτα ψυγείο-συμπυκνωτές,φλάντζες και εύκαμπτους σωλήνες.

Δεν περιέχει πολυμερή και έχει σύσταση που δεν σκληραίνει.

Έτσι δεν βλάπτει το σύστημα a/c κλιματιστικού και τα εξαρτήματα a/c.

Είναι συμβατό με λιπαντικά POE,PAG και ορυκτέλαια για A/C εφαρμογές.

Αποτελεσματικό μέσα σε 15-30 λεπτά

Αν δεν βγάζει κρύο αέρα το air condition του αυτοκινήτου σας τότε έχετε σίγουρα διαρροή φρέον. Μπορείτε να αγοράσετε από εμάς το σφραγιστικό και να πάτε στον τεχνίτη σας να το περάσει αυτός. Υπάρχουν οδηγίες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση τότε μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνω:2331070777

Συμβουλές:

Για την καλύτερη δυνατή συντήρηση καλό είναι ο κλιματισμός να λειτουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το χειμώνα, έτσι ώστε να λιπαίνονται οι τσιμούχες του συστήματος και να μην ξεραίνονται και κατόπιν να τρυπάνε.

Δε βάζουμε σε λειτουργία τον κλιματισμό πριν ανάψει ο κινητήρας, ενώ λίγο πριν θέσουμε εκτός λειτουργίας τον κινητήρα σβήνουμε τον κλιματισμό, αυξάνοντας έτσι τη μακροζωία του συμπιεστή.

https://climaver.gr/proionta/sfragistiko-diarroon-ac/

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *