Όροι χρήσης

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο www.climaver.gr  με τον διακριτικό τίτλο”CLIMAVER” ( Μελέτες –Επιβλέψεις –Κατασκευές –Χονδρικό & Λιανικό Εμπόριο) με την επωνυμία Αβραμίδης Κώστας με ( ΑΦΜ 116004414 και Δ.Ο.Υ ΒΕΡΟΙΑΣ ) Η έδρα της Εταιρείας μας βρίσκεται στην οδό ΤΡΥΦΩΝΟΣ 9 , στην ΒΕΡΟΙΑ, ΤΚ: 59100. 

Για εμάς ο πελάτης είναι υποχρέωσή μας να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τα ακόλουθα θέματα:
Περιγραφή των Προϊόντων
Η CLIMAVER προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και πιο λεπτομερής η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει. Σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο, δεν σας καλύπτει η περιγραφή ενός από τα προϊόντα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση των χαρακτηριστικών των προϊόντων θα ισχύει από την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.
1.Εγγυήσεις Προϊόντων
Όλα τα εμπορεύματα της Εταιρείας είναι προϊόντα συνεχούς ροής και φέρνουν κάθε απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας. Συνοδεύονται με την εγγύηση του κατασκευαστή η οποία αναφέρει τη διάρκεια αυτής. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση ( χρονική ή άλλου είδους ). Υπεύθυνος για κάθε παροχή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου εκτέλεσης αυτής) είναι αποκλειστικά και μόνον ο εκάστοτε κατασκευαστής. Εμείς απλώς είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε πιστά όλες τις προβλεπόμενες και προδιαγραφόμενες διαδικασίες ελέγχου, επισκευών ή επιστροφών που καθορίζονται από αυτόν.
Η CLIMAVER εγγυάται να προωθήσει προς επισκευή τις βλάβες οποιουδήποτε προϊόντος που προκλήθηκαν από ατέλειες στην κατασκευή ή στα υλικά τους και την αντικατάστασή του εάν κριθεί απαραίτητο από την αντιπροσωπεία του προϊόντος.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν:
• Από πτώση, υγρασία, αμέλεια, κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, χτύπημα, έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας , ρίψης υγρών και διαρροές οξέων των μπαταριών.
• Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου, και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν.
• Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής μηχανήματος από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, ή τεχνικό. Για κάθε περίπτωση που ο αριθμός κατασκευής της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
• Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο εγγύησης του κατασκευαστή
• Η εγγύηση δεν καλύπτει επίσης τις μπαταρίες που πιθανόν να περιέχονται στην συσκευασία.
Εάν επιθυμείτε να προβάλλεται κάποια αξίωση, στα πλαίσια της περιορισμένης εγγύησης του προϊόντος θα πρέπει να απευθύνεστε στον επίσημο Αντιπρόσωπο η στα εξουσιοδοτημένα σημεία επισκευής.
Εάν, πριν πραγματοποιήσετε μία αγορά, και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 23310 70777 η στο E-mail: info@climaver.gr
2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Τα προϊόντα σας θα αποσταλούν στον τόπο που θα μας υποδείξετε, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), με τα EΛΤΑ η με μεταφορική εταιρεία.

Η παραγγελία αποστέλλεται το αργότερο εντός 2-5 εργάσιμων ημερών και αργιών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας εφόσον υπάρχει διαθέσιμο στόκ από τον προμηθευτή.
Για τα προϊόντα τα οποία παραλαμβάνονται καλώς από την εταιρεία μας ,η από μεταφορική εταιρεία, η από τον πελάτη η από εκπρόσωπο του, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη, σχετικά με καθυστέρηση, σπάσιμο, καταστροφή, κλοπή, η φθορά των προϊόντων και των συσκευασιών τους.
Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει για λόγους ανωτέρας βίας (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων θα επικοινωνήσουμε το γρηγορότερο μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη του αγοραστή.
3. ΤΙΜΕΣ – ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των προϊόντων είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται αφού προστεθούν στη τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα αποστολής (εφόσον αυτά υφίστανται ), για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει της τιμές στα προϊόντα της χωρίς προηγουμένη ειδοποίηση , όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο πελάτης από τη στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα παραλάβει τα προϊόντα του με την τιμή την οποία αποδέχτηκε την τιμή έστω και αν αυτή έχει τροποποιηθεί. Κατά την υποβολή της παραγγελία σας οφείλετε να μας ενημερώσετε για τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί,( απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο). Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ / ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μέχρι τελικής εξοφλήσεως των εμπορευμάτων, αυτά παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας (Ακόμη κι αν έχει καταβληθεί μέρος του ποσού, η Κυριότητα παραμένει σε μας).
5. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Προκειμένου για την έναρξη της μεταξύ μας μίας συναλλαγής, και να γίνουν οι παραγγελίες, θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευρά σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και ο τύπος του παραστατικού ( απόδειξη, τιμολόγιο ). Σε περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε την επωνυμία της εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ επάγγελμα και διεύθυνση της έδρας της επιχείρησης.
Όλα τα ανωτέρω χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από εμάς και χρησιμοποιούνται μόνο για για την δική σας εξυπηρέτηση.( Για να σας παραδώσουμε και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις η απορίες σας).
Η Εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, διακινούμε , πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.
Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν από δικαστικές, αστυνομικές ή άλλες διοικητικές αρχές, δικαστήρια κ.λ.π και κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις
6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:
Επιστροφές ή αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα στις περιπτώσεις κατά τις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης άλλου είδους από αυτό που παραγγέλθηκε ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό, η άλλου χρώματος . Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τότε η Εταιρεία δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο , Απόδειξη Λιανικής) την πλήρη την συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενα.
Επίσης, επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές, σε περιπτώσεις που έχουν αποσφραγισθεί ,φθοράς ή αλλοίωσης της συσκευασίας τους.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει σε ολικό η μερικό συμψηφισμό της απαίτησης του έναντι του πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε άλλης διαφωνίας, ο πελάτης υποχρεούται να το γνωστοποιήσει εγγράφως στην Εταιρεία, σε 48 ώρες από την παραλαβή, με συστημένη επιστολή ή να την υποβάλει με e-mail, ζητώντας αποδεικτικό παραλαβής.
Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει άμεσα, άθικτα και χωρίς να έχει ανοιχθεί η αλλοιωθεί η συσκευασίας όλα τα εμπορεύματα και η Εταιρεία επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να υπαναχωρήσει από την παρούσα πώληση αζημίωτα.
Το κόστος των Μεταφορικών, όλων των επιστρεφομένων προς την Εταιρεία προϊόντων, βαρύνει τον αγοραστή.
Η Εταιρεία , διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδέχεται επιστροφές προϊόντων όταν κρίνει ότι δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι.
Εάν το προϊόν προς επιστροφή δεν πλήρη τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται με δική σας χρέωση.
7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής, Τιμολόγιο η Απόδειξη), είτε μέσω αποστολής (e-mail ) στο info@climaver.gr, είτε τηλεφωνικά στο23310 70777. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail). Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης. Σε κάποια προϊόντα θα σας ζητηθεί προκαταβολή, πριν από την εκτέλεση της παραγγελία σας
Η CLIMAVER σε κάθε περίπτωση δεσμεύεται, ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας διασφαλίσει μια αξιόπιστη και συμφέρουσα αγορά από κάθε άποψη.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.
8. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Ειδικότερα
Για την περαιτέρω ολοκλήρωση της συναλλαγής (παράδοση εμπορεύματος, πληρωμή οφειλομένου τιμήματος, έκδοση παραστατικού) την ευθύνη φέρει η Εταιρεία. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή / και αναληθή στοιχεία που αφορούν τα εμπορεύματα προμηθευτών της. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους προμηθευτές της.
Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών της για ζημιές που τυχόν προκύψουν ( απώλεια κερδών, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ. ) από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Τέλος ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει την έγκαιρη ενημέρωση περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επίσης δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή και καταχώρησης στον ισότοπο της.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, .αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή.
Περιοδικές Αλλαγές

Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της..

9. ΑΠΟΡΙΕΣ – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ -ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μη διστάσετε να μας απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση και εμείς ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.
E-mail: info@climaver.gr
Τηλέφωνο: 23310 70777. Κινητό:6944677396

10. ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Εταιρεία, ισχύει η Νομοθεσία της Ελλάδας. Για την επίλυση διαφορών, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια ΒΕΡΟΙΑΣ.